Τελευταία Νέα

Σχετικά με το Ixolipsia.gr

Ο ήχος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Όμως δεν υπάρχει μόνο στο φυσικό μας περιβάλλον. Ακούγεται μέσα από κάθε τηλεοπτική και ραδιοφωνική μετάδοση, από κάθε βινύλιο και CD που αναπαράγεται από ένα κατάλληλο ηχητικό σύστημα, από τα ηχεία κάθε χώρου διασκέδασης ή συναυλιών, από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το φορητό MP3 player μας.
 
Το Ixolipsia.gr είναι μία προσπάθεια περιγραφής των επαγγελμάτων και του ρόλου των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον ήχο. Αυτοί είναι που βρίσκονται πίσω από κάθε τι που ακούμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εδώ επιχειρείται η ολοκληρωμένη περιγραφή των ειδικεύσεων των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον ήχο, η ανάλυση της ονοματολογίας και των αντίστοιχων εννοιών που χρησιμοποιούνται στην ελληνική γλώσσα και ο συσχετισμός τους με αντίστοιχες έννοιες που χρησιμοποιούνται στον διεθνή χώρο.
 
Παράλληλα, το Ixolipsia.gr αποτελεί μία ενημερωτική προσπάθεια, παρουσιάζοντας τις τελευταίες ειδήσεις στο χώρο του επαγγελματικού ήχου και δημοσιεύοντας τεχνικά και τεχνολογικά άρθρα που στοχεύουν στην ενημέρωση τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών του ήχου.
 
To Ixolipsia.gr διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα των αναρτήσεων αλλά επιτρέπει την αναφορά σε αυτές ή την εμφάνιση σύντομων περιλήψεών τους, αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση που περιλαμβάνονται ενεργά do-follow backlinks προς την αντίστοιχη πρωτότυπη σελίδα.
Ακολουθήστε μας στα social media και υποστηρίξτε την ανάγκη για ποιοτικό ήχο.